PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01 PDF á Crows Vol. Epub / ´

Row High where all the delinuent students go to Bouya just wants to be the number one fighter.

crows kindle vol. download Crows Vol. book Crows Vol. 01 EpubRow High where all the delinuent students go to Bouya just wants to be the number one fighter.

❮Ebook❯ ➬ Crows Vol. 01 ➭ Author Hiroshi Takahashi – Nuiun.de Harumichi Bouya transfers to a Suzuran mid year but this isn't just any school it is know as Crow High where all the delinuent students go to Bouya just wants to be the number one fighter in school anHarumichi Bouya transfers to a Suzuran mid year but this isn't just any school it is know as C.

PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01  PDF á Crows Vol.  Epub / ´

PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01 PDF á Crows Vol. Epub / ´

9 thoughts on “Crows Vol. 01

  1. Iman Danial Hakim Iman Danial Hakim says:

    PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01 PDF á Crows Vol. Epub / ´ crows kindle, vol. download, Crows Vol. book, Crows Vol. 01 EpubI'm pumped up


  2. Felix Zilich Felix Zilich says:

    PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01 PDF á Crows Vol. Epub / ´ crows kindle, vol. download, Crows Vol. book, Crows Vol. 01 EpubТолько лохи не слышали про школу Судзуран “Воронью” путягу где отбывают три последних класса самые отмороженные подростки со всего города Они приход


  3. Yue Yue says:

    PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01 PDF á Crows Vol. Epub / ´ crows kindle, vol. download, Crows Vol. book, Crows Vol. 01 EpubWho would have thought that a manga about a bunch of high school punks getting into fights all day would be so much fun? Not my kind of manga maybe but after watching the two awesome movies I wanted to read about the world of CrowsToo bad we do not have Genji or Serizawa in the manga but we have Bouya the new blond guy in school He is strong but nice He befriends very uickly with the weakest guy only because he likes his sister On the other hand there are a couple of factions in school And it was a nice surprise to see Rindaman at the end I wonder if the Hiromi in the manga is the same as in the movie?Lots of fists and a couple of iron bars At least in the manga the school is actually an educational building not just a rough place to gather delinuents


  4. mei mei says:

    PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01 PDF á Crows Vol. Epub / ´ crows kindle, vol. download, Crows Vol. book, Crows Vol. 01 Epubuntuk komik pembukacukup pecah dan menarik ya XDnggak berhenti ngakak dan cengengesan sendiri waktu membaca edisi pertamaBouya nya tuh beneran konyol abis hh hal yang sedikit menganggu adalah gambar tokohnya yang agak mirip satu sama lain Jadi sampai saat ini udah mau sampai buku ke 6 saya masih sering tertukar dan belum hafal nama tokohnyaOiya habis baca buku pertama ini saya langsung nonton film crows zero dan ternyata kata teman saya itu ceritanya lain walaupun filmnya di adaptasi dari komik Jadi saya pause nontonnya dan mau menamatkan serial ini dulu biar lebih mudeng semoga kesananya juga tetap menghibur ya w


  5. Adhitia Adrian Adhitia Adrian says:

    PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01 PDF á Crows Vol. Epub / ´ crows kindle, vol. download, Crows Vol. book, Crows Vol. 01 EpubProlog dari manga Worst yg sudah di adaptasi kan kebentuk live action Crows ZeroKomik ini sendiri bercerita tentang kehidupan awal awal sekolah Suzuran yg terkenal dengan murid murid berandalnya Tokoh utama disini si Harumichi Boya yg suka cuek tapi handal banget berantem nya Selanjutnya baca sendiri deh bagus kok apalagi yg udah nonton Crows Zero pasti makin penasaran sama komik inisatu hal yg bikin gw heran kenapa si Rindaman udah nongol disini yah?? umurnya berapa tu


  6. Desi Puspitasari Desi Puspitasari says:

    PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01 PDF á Crows Vol. Epub / ´ crows kindle, vol. download, Crows Vol. book, Crows Vol. 01 Epubwhile reading volume 1 i dont impressed yettwo people said that this comic is awesome then i decided to borrow 3 series of it from book rent the stories goes too fast without enough 'explanation'but this is the best uotation from Harumichi Boya Memang kenapa kalau kita gagak? Gagak itu jauh lebih baik dibandingkan burung malang yang lu


  7. Mayank Agarwal Mayank Agarwal says:

    PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01 PDF á Crows Vol. Epub / ´ crows kindle, vol. download, Crows Vol. book, Crows Vol. 01 EpubIts the best drawn Delinuent Manga i have read and there are too few of them around The characters are memorable specially Bouya Harumichi and his antics It has great plots and the manlinesspride shown by the characters are cool


  8. Sara Sara says:

    PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01 PDF á Crows Vol. Epub / ´ crows kindle, vol. download, Crows Vol. book, Crows Vol. 01 EpubI like it Not the first chapter maybe but I think it really picks up in the second chapter It gets funnier and much interesting I think it's a fun little adventure into punkland I look forward to seeing where these guys will go and


  9. Indah Threez Lestari Indah Threez Lestari says:

    PDF/EPUB Hiroshi Takahashi ´ Crows Vol. 01 PDF á Crows Vol. Epub / ´ crows kindle, vol. download, Crows Vol. book, Crows Vol. 01 Epub#Program BUBU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *